Terug naar overzicht
Voor 4 personen
Makreelcurry met komkommersalade
Ingrediënten
Aantal personen
Bereidingswijze Makreelcurry met komkommersalade
Stap 1
Kook de rijst. Meng de ingrediënten voor de komkommersalade en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Verwijder het vel en de graten van de makreel en snijd het visvlees in stukken. Verhit de arachideolie en schep de makreel en currypasta naar smaak erdoor.
Stap 3
Voeg de kokosmelk, vissaus, citroensap en honing toe en verwarm 5-7 minuten zonder te koken. Serveer de curry met de rijst en de komkommersalade. Garneer met de koriander en limoen.
Aanvullende benodigdheden
GeenVoedingswaarden
- Energie1075 kcal
- Eiwit39 g
- Koolhydraten75 g
- Vet69 gWaarvan verzadigd21 g
